Μαρία Ανθούλη

Μαρία Ανθούλη

Συντάκτρια

Ονομάζομαι Μαρία Ανθούλη και είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας Λάρισας (παραρτήματος Καρδίτσας). Η αγάπη και το πάθος μου για το επάγγελμα που επέλεξα να ακολουθήσω δεν θα μπορούσε να σταματήσει μόνο στο πρακτικό κομμάτι εφαρμογής. Παράλληλα λοιπόν, συντάσσω άρθρα που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο, μεταλαμπαδεύοντας έτσι όχι μόνο τη γνώση, αλλά και δίνοντας συμβουλές πάνω στις διατροφικές συμπεριφορές που καλούμαστε να υιοθετήσουμε όλοι ώστε να αισθανόμαστε και να είμαστε φυσικά υγιείς..!

Είμαι της άποψης του “είμαστε ότι τρώμε” και θεωρώ τη διατροφή “φάρμακο” για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τακτικά παρακολουθώ συνέδρια διατροφής και προσπαθώ συνεχώς να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου. Η γνώση δε σταματά ποτέ, καθημερινά μαθαίνουμε καινούρια πράγματα καθώς ο κόσμος αλλάζει και οι επιστήμες αναπτύσσονται με ραγδαίο ρυθμό..!

Αγαπώ τη μουσική και τον αθλητισμό και στον ελεύθερό μου χρόνο ξεφεύγω με μικρά ταξιδάκια στη φύση.

Ευχαριστώ το citycampus.gr για τη συνεργασία, την εμπιστοσύνη και για την ευκαιρία που μου δίνει να μοιραστώ με όλους εσάς τις απόψεις και τις ανησυχίες μου πάνω σε θέματα διατροφής. Προάγει την ελευθερία του λόγου, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στις μέρες μας..!