Κωνσταντίνα Πετροπούλου

Κωνσταντίνα Πετροπούλου

Team Leader

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Πετροπούλου και γεννήθηκα πριν από 22 χρόνια σε μία γραφική κωμόπολη, την Κάτω Αχαΐα, κοντά στην Πάτρα. Είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Η πολυπλοκότητα του ανθρώπινου σώματος αποτελεί για μένα μαγεία και ήταν αρκετή για να με κατευθύνει στο αντικείμενο των σπουδών μου.  Η Φαρμακευτική για μένα παρά την “πικρία” που κρύβεται στη ρίζα της λέξης, θα μπορούσε άνετα να παρομοιαστεί με μία σιροπιαστή και ζουμερή σοκολατόπιτα! Και προτού σπεύσετε να γελάσετε, θα σας εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ! Καθώς τη “δοκιμάζεις” με την πάροδο του χρόνου θέλεις να τη γεύεσαι διαρκώς και να εμβαθύνεις όλο και περισσότερο στα μυστικά της!

Ο ελεύθερος χρόνος μου, είναι πλέον αρκετά περιορισμένος, γι’ αυτό επιλέγω να τον αξιοποιώ με δραστηριότητες που με γεμίζουν. Αγαπώ τις βόλτες στη θάλασσα και τα ηλιοβασιλέματα, διότι μέσω αυτών ανακαλύπτω ότι η γνήσια ομορφιά κρύβεται στα πιο απλά πράγματα. Δε σας κρύβω ότι τα ταξίδια αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες μου. Ονειρεύομαι τον εαυτό μου να απαθανατίζει με το φωτογραφικό του φακό στοιχεία της καθημερινότητας άλλων πολιτισμών, εκφρασμένα μέσα από τις χορευτικές κινήσεις κάθε λαού.

Η συνεργασία μου με το citycampus.gr ήρθε πρόσφατα λόγω της επιθυμίας μου να μοιραστούμε μαζί κάποια πρακτικά ζητήματα υγείας που απασχολούν αρκετούς από εμάς. Θα προτείνουμε απλές και ξεκάθαρες λύσεις, όπου αυτό είναι δυνατόν. Ένα από τα σοβαρότερα ελαττώματά μου, που μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα στη δεδομένη περίπτωση, είναι η τελειομανία. Επιζητώ την τάξη, αν και η φύση διαφωνεί αρκετά μαζί μου, αφού η μεταβολή της εντροπίας είναι θετική, με άλλα λόγια, τα πάντα χαρακτηρίζονται από αταξία!