Εσύ σε ποιον tech ρόλο θα ξεκινήσεις την καριέρα σου;

Έχεις αποφασίσει ότι θα ασχοληθείς με τον κλάδο του tech αλλά ακόμη βαδίζεις λίγο στα χαμένα; Μην ανησυχείς, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Σε συνεργασία με την Deloitte, το College Link διοργανώνει την Τετάρτη 13/04 @ 16:30 το webinar με τίτλο “Εσύ σε ποιον tech ρόλο θα ξεκινήσεις την καριέρα σου;”. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες συμβουλευτικής στον κόσμο μέσα από τα μάτια των εργαζομένων της.

techΣυγκεκριμένα, θα μάθεις ποια είναι η καθημερινότητα και ο στόχος της κάθε tech ομάδας της εταιρείας καθώς και πως μπορείς να ενταχθείς σε μια από αυτές, δηλαδή τις ευκαιρίες απασχόλησης στην Deloitte και τη διαδικασία ένταξης στο δυναμικό της.

Και έρχεσαι τώρα και μου λες..
”Ωραία όλα αυτά, πως όμως θα μπορέσω να ξεμπλέξω όσα με μπερδεύουν και να βρω ποιος είναι ο ρόλος που μου ταιριάζει;

Περισσότερες πληροφορίες

Πέρα από το ενημερωτικό κομμάτι του webinar θα υπάρχει και ένα πιο διαδραστικό κομμάτι στο οποίο θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με μέλη των διαφόρων ομάδων όλους τους προβληματισμούς και τις απορίες σου, μέσα από τα break rooms που έχουμε διαμορφώσει για σένα!

Βρες εδώ ποια θα είναι τα άτομα με τα οποία θα συνομιλήσεις καθώς και όλες τις λεπτομέρειες που σε αφορούν και δήλωσε συμμετοχή σήμερα.

Κράτησε δωρεάν τη θέση σου!

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!