Αγγελική Χτενέλλη

Αγγελική Χτενέλλη

Team Leader

Ονομάζομαι Αγγελική Χτενέλλη, γνήσια και περήφανη νησιώτισσα από την όμορφη Μυτιλήνη. Επέλεξα να περάσω τα φοιτητικά μου χρόνια στα έδρανα της Φιλοσοφικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Φιλόλογος κλασικής ειδίκευσης, αλλά πάντα με την αίσθηση ότι ανήκω και κάπου αλλού. Θέλοντας λοιπόν να ανακαλύψω τον εαυτό μου και να δοκιμάσω τα όριά μου σε κάτι καινούριο, ήρθε στη ζωή μου η συνεργασία μου με το Citycampus.gr. Η εθελοντική δράση του site, το γεγονός πως θεωρούσα ανέκαθεν την συγγραφή ως μια μορφή έκφρασης και έναν τρόπο διεξόδου από την καθημερινότητα και επειδή βρισκόμουν σε μία περίοδο με δημιουργικές τάσεις, αποτέλεσαν τους λόγους να θέλω να γίνω μέλος της ομάδας.

Στον ελεύθερο μου χρόνο μ’ αρέσει να βλέπω ταινίες και να διαβάζω βιβλία. Αυτό που με χαρακτηρίζει όμως  είναι η αγάπη μου να συλλέγω στιγμές και να αποτυπώνω αναμνήσεις, μέσα απ’ τον δικό μου φακό. Γι’ αυτό και ο συνδυασμός της φωτογραφίας και των ταξιδιών είναι για μένα μια μορφή ευτυχίας. Όνειρο ζωής άλλωστε να καταφέρω να συγκεντρώσω όσα περισσότερα “κλικ” μπορώ από διαφορετικές γωνιές του κόσμου.

Η φράση του Ορατίου, “Carpe diem quam minimum credula postero“, θα έλεγα πως είναι εκείνη που ταιριάζει στην φιλοσοφία μου. Δηλαδή να αδράξουμε την μέρα, έχοντας λιγότερη πίστη σ’ αυτό που θα φέρει το αύριο. Να αναλωνόμαστε λιγότερο σε σκέψεις και να ζούμε την κάθε στιγμή στο έπακρο.