Άρτεμις Γιαννακοπούλου

%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85

Άρτεμις Γιαννακοπούλου

Βοηθός Αρχισυντάκτρια (Assistant Chief Editor)

Είμαι η Άρτεμις  Γιαννακοπούλου και είμαι το άτομο εκείνο που όποιος του ζητήσει να του πει λίγα πράγματα για εκείνη μπορεί να  μιλάει τρεις ώρες συνεχόμενα. Και ίσως είναι λογικό, αφού από τις 4 Ιουνίου του 1993 που γεννήθηκα, μέχρι σήμερα δεν έχω βρει ησυχία! Γιατρός ήθελα πάντα να γίνω, μην τρομάξετε, αλλά και ιατροδικαστής, ηθοποιός, δημοσιογράφος  και εγκληματολόγος αλλά τελικά με κέρδισαν τα γήπεδα, οι προπονήσεις και τα μετάλλια, καθώς έκανα πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική για πολλά, πολλά  χρόνια. Δε θυμάμαι πώς, αλλά κατέληξα να σπουδάζω γαλλική φιλολογία στο ΕΚΠΑ, να μένω μόνη μου και όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Γενικά, νομίζω πως σε όλη μου τη ζωή μπορώ να μαθαίνω ξένες γλώσσες, μιλάω ήδη αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, μάλλον είμαι τελειομανής και ψυχαναγκαστική (φήμες το λένε) και επειδή σαν κλασικό Διδυμάκι δεν αντέχω τη μονοτονία και τη συνήθεια, ταξιδεύω συχνά και πολύ και φροντίζω τα ταξίδια μου να μην θυμίζουν σε τίποτα τα απλά ταξίδια που κάνει ο καθένας. Φροντίζω να βρίσκω ελεύθερο χρόνο, έτσι ώστε να κάνω αυτά που αγαπώ, να γράφω πολύ, να διαβάζω λογοτεχνικά βιβλία, να οργώνω την Αθήνα και να ανακαλύπτω τα μυστικά της, ακόμη και να τρέχω στα καρτ, με μεγάλη επιτυχία, ναι (ο μπαμπάς μου κρυφοχαίρεται μ΄αυτό)!

Το όνειρό μου: να ζήσω στο εξωτερικό, μιας και όλοι επιμένουν ότι έχω γεννηθεί σε λάθος χώρα. Αλλά μιας και αυτό πραγματοποιείται σιγά-σιγά, θα βρω ένα άλλο όνειρο να κυνηγήσω.  Ίσως μάλιστα κάποια στιγμή, διαβάζοντάς με, να καταλάβετε και  ποιο  είναι αυτό.