πράσινο πανεπιστήμιο

Φοιτητικός διαγωνισμός φωτογραφίας για ένα πράσινο Πανεπιστήμιο διοργανώνεται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. 
Συγκεκριμένα μια πρωτοβουλία μεταπτυχιακών φοιτητών του HafenCity University του Αμβούργου που δουλεύουν ένα project για να γίνει η πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Σκοπός τους είναι “να φέρουν σε επαφή όλα τα τμήματα, τους εργαζόμενους, τους καθηγητές, τις φοιτητικές οργανώσεις-ομάδες, τους ίδιους τους φοιτητές με σκοπό την ανταλλαγή γνώσης και ιδεών σχετικά με το πώς μπορεί η καθημερινή μας ζωή να είναι λιγότερο «ενεργοβόρα». Έτσι ώστε η πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ να μπορεί να γίνει περισσότερο πράσινη και βιώσιμη.” 

Συμμετοχές μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν μέχρι και τις 22 Φεβρουαρίου 2014. Πληροφορίες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε στο

 e-mail: picus@ad.auth.gr ή στην Facebook σελίδα.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!