Συνέντευξη για δουλειά και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Να η λύση!

Της Γωγώς Μπαλή

Καθώς οι καιροί έχουν αλλάξει, η σύγχρονη γυναίκα πρέπει να αλλάξει μαζί τoυς αν θέλει να πετύχει και στον εργασιακό χώρο. Ας παραδεχτούμε όλες μας για αρχή ότι το ντύσιμο για δουλειά μπορεί να είναι τόσο συναρπαστικό όσο το να τρως βρώμη για πρωινό, αλλά και αυτό πλέον έχει αλλάξει. Σε αυτή τη σεζόν, οι σχεδιαστές προσφέρουν έναν διαφορετικό τόνο στις μελωδίες της μόδας, εξυπηρετώντας μας με πολλές επιλογές σε φρέσκες αποχρώσεις και τολμηρά σχέδια.

Αλλά θα πρότεινα να μην πάμε στα άκρα, ακολουθήστε την πεπατημένη για να γλιτώστε τα νεύρα σας και πιθανόν τα νεύρα του μελλοντικού προϊσταμένου σας. Σε κάθε δουλειά οι ενδυματολογικές απαιτήσεις είναι διαφορετικές, αλλά πιστεύω ότι οι ακόλουθες συμβουλές μόδας είναι εφαρμόσιμες σε σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας. Σας προτείνω λοιπόν κορίτσια μου έναν δρόμο στρωμένο με ασφαλείς συμβουλές ώστε να είστε σίγουρες ότι θα πετύχετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις στην συνέντευξη για δουλειά και να αποδείξετε ότι το ξεχωριστό σας στυλ, ξεκινά από το ιδιαίτερο ντύσιμό σας. Αfter all we are ladies…

Ας ξεκινήσουμε από τα επίμαχα. Το ντεκολτέ σας δεν πρέπει ποτέ να είναι μεγαλύτερο από 10εκ ξεκινώντας από το σαγόνι σας. Δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να δώσουμε λάθος εικόνα, τουλάχιστον όχι από την αρχή.

Τα αμάνικα τοπάκια φυσικά και είναι στο παιχνίδι, πρέπει δε να εκτείνονται ως την άκρη των ώμων σας μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα αλλά προσοχή! Η αστυνομία μόδας απαγορεύει τις τιράντες στη δουλειά.

Όταν έχετε αμφιβολίες καταφύγετε στην σωστή γόβα, ταιριάζει και φυσικά είναι must και για την εργασία, δεν θα σας εκθέσει ποτέ.

Τις παλ αποχρώσεις μην τις φοβηθείτε, το νου σας όμως στους σωστούς συνδυασμούς. Μην καταλήξουμε κιτς.

Και προς θεού μην τα κάνετε θάλασσα με τις λάθος αναμίξεις των σχεδίων. Λεπτές λωρίδες με floral σχέδιο, και είστε αυτό που λέμε “to the point”. (φωτό 5-5α).

Τη Γωγώ Μπαλή μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω social media:

YOU TUBE CHANNEL:

https://www.youtube.com/channel/UCxPXggyfWVROzM6N-_GArzQ

FACEBOOK:

@gwgwlady

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!