«Σπουδάζω με Υποτροφία»: Όταν η εκπαίδευση είναι στο προσκήνιο

H Equal Society, τα κορυφαία δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και ορισμένα από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης, σας προσκαλούν την Πέμπτη 3 Μαΐου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τις 18.00 έως τις 20.00 το απόγευμα.

Σε μια πολυθεματική εκδήλωση, το «Σπουδάζω με Υποτροφία», το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα υποτροφιών της χώρας, τοποθετεί την εκπαίδευση στο προσκήνιο. Μέσα σε ένα πλούσιο δίωρο, θα αναδειχτεί για τους επισκέπτες μια βεντάλια ενοτήτων. Πληροφορίες για το νέο κύκλο υποτροφιών που βρίσκεται σε εξέλιξη, βραβεύσεις των πρωταγωνιστών και διαδραστικά events αναμένεται να γεμίσουν το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» γεννήθηκε με κεντρικό του σύνθημα το «ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση για όλους». Σε λίγες ημέρες, την Πέμπτη 3 Μαΐου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η βραβευμένη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρωτοβουλία, πρόκειται για ακόμη μια φορά να δώσει προτεραιότητα στην υπεραξία της εκπαίδευσης. Γιατί τα όνειρα της νέας γενιάς δεν πρέπει να γνωρίζουν εμπόδια.

Τόπος: Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ημερομηνία & ώρα: 03 Μαΐου 2018 – 18.00 -20.00

Δηλώσεις συμμετοχής: Ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στο 211.70.51.841.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!