Πρώτο ραντεβού: Tips για το τι να φορέσεις

της Δήμητρας Δάφνης Ποντίκη

Πρώτο ραντεβού. Όποια κι αν είναι η ηλικία και το φύλο σου, το άγχος παραμένει το ίδιο! Γιατί η πρώτη εντύπωση που θα κάνεις είναι και η σημαντικότερη. Μεγάλο κομμάτι για να δημιουργήσεις μια καλή εντύπωση εκτός από το χαρακτήρα είναι και το ντύσιμό σου. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως και το ντύσιμό μας, αποτελεί μία ήπια αντανάκλαση του χαρακτήρα μας!

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις κάποια tips για το τι να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού. Ανάλογα με το μέρος της συνάντησης και τη διάθεση που θες να πετύχεις, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για σίγουρη επιτυχία!

Φόρεσε το αγαπημένο σου σύνολο

Σίγουρα αν δεν πάθεις, δε θα μάθεις! Αυτό που κατάλαβα ύστερα από μερικά πρώτα ραντεβού είναι πως η καλύτερη επιλογή είναι η πιο ασφαλής επιλογή. Φόρεσε λοιπόν ένα σύνολο που ξέρεις ότι σου πηγαίνει, αναδεικνύει καλύτερα το σώμα σου και σε αντιπροσωπεύει απόλυτα.

Keep it simple

Εκτός αν είναι αυτό το στυλ σου, μην προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις φορώντας κάτι που είναι έξω από τα νερά σου! Ένα έντονο print ή ένα statement κομμάτι που δε θα φορούσες αν δεν επρόκειτο για ραντεβού, σίγουρα θα φανεί ξένο στο σώμα σου. Κάνε καλύτερα ουδέτερες επιλογές όσον αφορά τα χρώματα- τι πιο κλασικό από το λευκό και το μαύρο!

Κράτα Ισορροπίες

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε αρκετή αυτοπεποίθηση και να μη φοβόμαστε να δείξουμε γυμνά σημεία του σώματός μας. Όμως εξίσου σημαντικό είναι να γνωρίζουμε να κρατάμε την ισορροπία όσον αφορά το πόσο δέρμα θα αποκαλύψουμε κάθε φορά! Για να έχεις ένα σικάτο αποτέλεσμα με το look σου, καλό θα είναι να αποφασίσεις πιο είναι το δυνατό σου σημείο και να το τονίσεις. Αν για παράδειγμα σου αρέσουν τα πόδια σου θα μπορούσες να τα αναδείξεις με μια κοντή φούστα ή αντίστοιχα μια κρουαζέ μπλούζα για το μπούστο σου.

Λάθος ραντεβού

Δώσε ιδιαίτερη σημασία στο μέρος που πρόκειται να πας! Δε θες να εμφανιστείς με μίνι μαύρο φόρεμα για καφέ αλλά ούτε με τα ρούχα που θα φορούσες στο σινεμά αν πρόκειται να πας για ποτό. Οπότε πρόσεχε και το dress code για να μην καταλήξετε να νιώθετε άβολα, εσύ και ο παρτενέρ σου, κατά τη διάρκεια του ραντεβού και δε μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο.

Good Luck!