Ζέφυρος: Το θερινό σινεμά που ξεχωρίζει!

της Κατερίνας Μαρίντσιου

Τι κι αν το καλοκαίρι τελείωσε, τα θερινά σινεμά μας περιμένουν να απολαύσουμε τις ταινίες τους τις δροσερές βραδιές του Σεπτεμβρίου. Αγαπημένο και πολυσυζητημένο στέκι των σινεφίλ Αθηναίων είναι ο Ζέφυρος.

Ο προτιμώμενος θερινός των λάτρεων των ταινιών βρίσκεται σε μία από τις τελευταίες παραδοσιακές γειτονιές στην καρδιά της πρωτεύουσας, και συγκεκριμένα στα σύνορα Θησείου – Άνω Πετραλώνων.

Οι ταινίες του άκρως πρωτότυπες, με αυτές να προέρχονται από τον παγκόσμιο κινηματογράφο, άλλες σύγχρονες και άλλες κλασικές, συνεπαίρνουν τους θεατές που λατρεύουν αυτό το είδος, σε κάθε ευκαιρία!

Σινεφίλ! Σπεύσατε για άκρως απολαυστικές και γεμάτες βραδιές, καθώς γύρω από το Ζέφυρο υπάρχουν διάφοροι χώροι εστίασης και διασκέδασης.

Μία ταινία, ένα ποτό ή φαγητό (ή και τα δύο) και μετά μία βόλτα στο υπέροχο Θησείο, είναι το ιδανικό για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν ποικιλοτρόπως το βράδυ τους.

Ένα σινεμά, λοιπόν, άκρως πρωτότυπο, ανήσυχο, αυθεντικό και σε ένα από τα καλύτερα μέρη της Αθήνας σας περιμένει, ντόπιους και μη.

Είμαι βέβαιη ότι δε θα χάσετε!

  • Διεύθυνση

Τρώων 36 (Θησείο με Άνω Πετράλωνα)

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!