Λαμπρινή Στέφου

Λαμπρινή Στέφου

Team Leader

Ανυποψίαστοι αναγνώστες,  παθητικοί και παθιασμένοι, φίλοι και εχθροί μου έφτασε η ώρα να σας ξεναγήσω στη βιτρίνα της ζωής μου. Όνομα μου έδωσαν Λαμπρινή και επίθετο μου όρισαν Στέφου. Μεγαλωμένη στην καρδιά της Αθήνας φοίτησα στα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα Λιναρδάτου και μετέπειτα στο 42ο Λύκειο Αθηνών.

Το παιδικό κουβάρι ξετυλίγεται ανάμεσα στις γειτονιές της πλατείας Βικτωρίας και του Πεδίου του Άρεως χαράσσοντας στη μνήμη μου δρόμους, μαγαζιά και αληθινούς ανθρώπους. Το έτος 2013, ξεκίνησα να φοιτώ στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών & Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Παράλληλα, άρχισα να κάνω τα πρώτα μου δειλά βήματα στο χώρο της δημοσιογραφίας γράφοντας για διάφορους διαδικτυακούς ιστόχωρους. To 2013 ήρθε στη ζωή μου η οργάνωση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών, στην οποία συμμετείχα ως γενική γραμματέας προωθώντας τις ανάγκες της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία. Λίγα χρόνια μετά, το 2016 συμμετείχα στο πρόγραμμα Erasmus, όπου φοίτησα στο University of Alexandra Dupceka στην Σλοβακία, δημιουργώντας δυνατές φιλίες και αξέχαστες στιγμές.

Σήμερα, θα με βρείτε να γράφω για το Citycampus.gr και να σας μυώ στο δικό μου συγγραφικό σύμπαν. Είσαστε έτοιμοι για απογείωση;